Groeten uit Amersfoort (2): Afblaffende Connexxion-chauffeur!

AMERSFOORT – Ga je als Zeeuwse toerist naar Amersfoort, zoek je toch een beetje de weg. Dus als ik woensdagochtend in het centrum van de stad Connexxion- bus lijn 4 binnen stap vraag ik beleefd aan de chauffeur of hij naar winkelcentrum Emiclair rijdt. “Dit is lijn 4″, snauwt hij en kijkt mij vernietigend aan. “Chauffeur, ik kom van buiten de stad en weet niet of u bij winkelcentrum Emiclair komt”, probeer ik nog eens. “Dit is lijn vierrrr!”, klinkt het keihard uit zijn mond. “En komt u ook bij dat winkelcentrum?”, vraag ik nog maar eens. “Jahaha, dit is lijn vierrrr”, zegt hij haast nog onvriendelijker. Ik check in en rij met deze vrolijke Connexxion-Frans mee.

Een Connexxion-medewerker laat om 18.00 uur weten: “Ik heb er een melding van gemaakt en doorgestuurd naar de vestiging van de chauffeur.”

Lees ook:Groeten uit Amersfoort (7): En toen was er koffie!
Lees ook:Philips schrapt 63 van de 150 banen in Terneuzense vestiging
Lees ook:Groeten uit Amersfoort (4): Leuke middag in Dierenpark Amersfoort!
Lees ook:Zeeuwse Meningen (4): Gaat u iets leuks doen in de Herfstvakantie?
Lees ook:Groeten uit Amersfoort (3): Bij mijn jarige moedertje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>