Groeten uit Amersfoort (5): Van de hotels naar de B&B Jamila Suites!

MIDDELBURG / AMERSFOORT – Als Zeeuw kom ik regelmatig buiten de provincie en moet ik één of meerdere nachten ergens verblijven. Heel lang waren dat hotels. Bijvoorbeeld in Amersfoort. Vanwege een congres waren afgelopen jaar een keer alle hotelkamers volgeboekt en kwam ik terecht bij het Bed & Breakfast Jamila Suites van Jamila Hamid, aan de Hendrik van Viandenstraat 9.

Sindsdien wil ik niet meer anders. Lekker ontspannen verblijven, goede verzorging en een vriendelijke persoonlijke benadering. Heel anders dan in de meeste hotels. Ook deze week heb ik weer voor Jamila Suites gekozen en heb het er prima naar mijn zin.

Lees ook:Groeten uit Amersfoort (4): Leuke middag in Dierenpark Amersfoort!
Lees ook:Lente tip (12): Boek eens een Bed & Breakfast!
Lees ook:Groeten uit Amersfoort (1): Stemmen tijdens vakantie!
Lees ook:Groeten uit Amersfoort (3): Bij mijn jarige moedertje!
Lees ook:Vaarwel asbak! 20: De kans klein maken…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>