Voormalig BCC vrachtwagenchauffeur nu eigenaar van Ferienhof Anton!

MIDDELBURG – Menigeen Zeeuw kent hem. Jarenlang bracht vrachtwagenchauffeur Alex Vermeulen goederen van BCC naar de klanten en winkels. Zijn vriendelijkheid en servicegerichtheid viel daarbij telkens weer op. En dat komt goed van pas nu hij recentelijk met zijn echtgenote Madelon Ferienhof Anton aan de Hauptstraße 12 in het Duitse Dreis-Bruck is gestart.

Inmiddels het vakantieverblijf omgebouwd tot een aantrekkelijke plek van deze tijd. Een plaats waar de gast heerlijk kan ontspannen. Onder het motto: ‘Een dag is niet gelachen, is een dag niet geleefd’, zorgen de gastheer en gastvrouw ervoor dat stelletjes en ook groepen genieten van onvergetelijke dagen.

Ook Bed & Breakfast

En keuze is er genoeg. Zoals een fraaie vakantiewoning voor 6 personen, verschillende bed & breakfastkamers en in de tuin verrijzen 3 mooie blokhutten/challets. Bij het invullen van de vakantie kunnen Alex en Madelon indien gewenst een handje helpen. Zo verzorgen ze naar wens ontbijt of diner. Een lunch(pakket) is eveneens mogelijk. Er is gelegenheid voor een gezellige bbq en tijdens de zomeravonden is het natuurlijk heerlijk om gezellig iets te drinken bij de mega-buitenkachel.

Schitterende omgeving

De omgeving is schittterend en nodigt uit om te wandelen, fietsen of een autotocht. Ook motorrijders weten het vakantieverblijf te vinden en maken avontuurlijke ritten in de regio. Honden zijn welkom.

Vulkaan eifel

Ferienhof Anton bevindt zich in de Vulkaan eifel. Een prachtig stuk Duitsland met een rijke historie.  Uiteraard zijn er de uitgewerkte vulkanen en ook de vakwerkhuizen, kastelen en burchten. De oude stadjes zijn zeker de moeite van het bezoeken waard. In deze streek genieten ze van de wijnen uit de Noord-Eifel en de Moezel.

Genieten

Op het moment dat Alex voor de allerlaatste keer zijn vrachtwagen bij zijn werkgever parkeerde en zijn sleutels inleverde wist hij dat het druk zou worden. En dat klopte precies, want de afgelopen maanden zijn hij en Madelon druk in de weer geweest om Ferienhof Anton om te bouwen tot een vakantieverblijf waar u gaat genieten. De kamers en algemene ruimtes zien er fris en uitnodigend uit. Alles is prima verzorgd. Ook de tuin is mooi. Kortom: uw vakantie kan beginnen!

Ferienhof Anton
Hauptstraße 12
54552 Dreis-Bruck
Duitsland.

 Foto’s: Fam.Vermeulen

Lees ook:Zomer gaat vrolijk verder!
Lees ook:In het Hof van Zoutelande!
Lees ook:Herfsttip (3): Nog snel de bloembollen erin
Lees ook:Voorjaartip (1): Wroeten in de tuin!
Lees ook:De beste vakantieparken van Zeeland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>