Wielrenner rijdt door na aanrijding!

HULST – De politie doet onderzoek naar een aanrijding tussen een automobiliste en een wielrenner. Na het ongeval reed de wielrenner door. De auto van de bestuurster raakte beschadigd.

Het ongeval vond plaats op woensdag 20 april rond 19.30 uur aan de Heistraat. Een groep wielrenners kwam vanuit Heikant in de richting van Hulst gereden. De automobiliste zag ze naderen en ze verklaarde dat ze voor hen uitweek richting de berm. Een van de wielrenners raakte volgens de vrouw ondanks dat haar auto. Daarbij raakte de linkerbuitenspiegel en zijkant van haar auto beschadigd. De wielrenners reden vervolgens door. Volgens de aangeefster waren de renners in het zwart en oranje gekleed.

Onderzoek

De politie onderzoekt de zaak en zou graag in contact komen met de wielrenner. Ook getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Lees ook:Politie onderzoekt aanrijding
Lees ook:Doorrijdende ongelukveroorzaker gezocht…
Lees ook:Wielrenner overleden
Lees ook:Automobiliste uit de bocht…..
Lees ook:Aanrijding Kloosterzande!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>