Aansluiting Molendijk deels open, kruispunt Sloeweg-Stoofweg dicht

 

‘s-HEERENHOEK – Het autoverkeer op de Sloeweg vanaf zasterdag 14 mei 6.00 uur gedeeltelijk gebruik maken van de nieuwe aansluiting Molendijk (Calishoeck). Voorlopig kan dit alleen vanuit ‘s-Heerenhoek via de Sloeweg naar de A58 en vanaf de verkeerslichten Bernhardweg-Sloeweg naar ‘s-Heerenhoek. Het kruispunt Sloeweg-Stoofweg met verkeerslichten komt vanaf 14 mei 2016 (01.00 uur) definitief te vervallen voor al het verkeer. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen vanaf zaterdag 14 mei 2016 over het nieuwe viaduct van Lewedorp/ Nieuwdorp naar ‘s-Heerenhoek en vice versa.

Het autoverkeer van de Sloeweg naar Lewedorp en andersom kan nog niet over de aansluiting Molendijk. Hier wordt nog gewerkt aan de op- en afritten. Het openstellen van andere richtingen van de nieuwe aansluiting volgt over een paar weken. Verkeer wordt geadviseerd om de gele borden te volgen.

Bij slecht weer en/ of andere onvoorziene omstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Omleidingsroutes autoverkeer

  • Van Goes / Middelburg richting ‘s-Heerenhoek: verkeer wordt omgeleid via Sloeweg (N62), Bernhardweg (N254), Frankrijkweg, Bernhardweg (N254), Sloeweg (N62) en Julianaweg.
  • Van Terneuzen / Vlissingen-Oost richting ’s-Heerenhoek: verkeer wordt omgeleid via Sloeweg (N62) en Julianaweg.
  • Van Lewedorp / Nieuwdorp richting ’s-Heerenhoek: verkeer wordt omgeleid via Roverweg, Stoofweg, Schippersweg, Coudorp, Halsweg, Frankrijkweg, Bernhardweg (N254), Sloeweg (N62) en Julianaweg.
  • Van ’s-Heerenhoek richting Terneuzen / Vlissingen-Oost / Lewedorp: verkeer wordt omgeleid via Julianaweg, Sloeweg (N62), A58 Links, Afrit 36 Heinkenszand, Drieweg (N665), Afrit 36 Heinkenszand, A58 Rechts en Sloeweg (N62).
  • Van ’s-Heerenhoek richting Goes: verkeer wordt omgeleid via Julianaweg en Sloeweg (N62)

Omleidingsroute landbouwverkeer

Van ’s-Heerenhoek richting Nieuwdorp / Lewedorp en vice versa: landbouwverkeer wordt omgeleid via Molendijk, Middelburgsestraat, Stooflaan, Borsselsedijk, Lange Noordweg, Bernhardweg West (N666), Borsselsedijk, Europaweg Oost, Frankrijkweg, Halsweg, Coudorp en Schippersweg en vice versa.

Planning werkzaamheden

Planning is dat de Sloeweg eind juni 2016 van de A58 tot aan de kruising Bernhardweg met de Westerscheldetunnelweg is verbreed naar twee keer twee rijstroken. Dan is ook de nieuwe aansluiting Molendijk geheel open voor het verkeer. Het openstellen van de aansluiting Molendijk gebeurt in stappen. Op deze manier kan de aannemer blijven werken aan de weg zonder het verkeer over de Sloeweg veel te hinderen.

Lees ook:Verbreding Sloeweg!
Lees ook:Sloeweg dicht!
Lees ook:Afslag Sloeweg richting Lewedorp dicht!
Lees ook:Wegafsluiting!
Lees ook:Dagafsluiting Stoofweg richting ‘s-Heerenhoek!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>