Aanmeldperiode wedstrijd Het Zon Effect verlengd!

KAPELLE - Gratis zonnepanelen op een clubgebouw? Het klinkt te mooi om waar te zijn. Maar met de wedstrijd van Het Zon Effect ‘Zet je vereniging in het zonnetje’ maken maar liefst twee verenigingen in Zeeland kans op een gratis set van tien zonnepanelen, inclusief montage op het clubgebouw. De aanmeldperiode voor deze wedstrijd is verlengd tot vrijdag 20 mei.

Hierdoor hebben Zeeuwse verenigingen nog langer de tijd om stemmenwerfacties voor te bereiden en zo kans te maken op een set gratis zonnepanelen. Ieder lid kan zijn of haar Zeeuwse vereniging eenvoudig aanmelden via de website van Het Zon Effect,www.hetzoneffect.nl.

Na 20 mei kan iedereen stemmen op een vereniging. De vereniging met de meeste stemmen, én de vereniging die de meest ludieke actie verzint om stemmen te werven winnen zonnepanelen.

Het Zon Effect is een gezamenlijke inkoopactie van zonnepanelen en wordt voor de vijfde keer georganiseerd door Zeeuwind en de ZMf. De afgelopen vier jaar heeft Het Zon Effect ervoor gezorgd dat er ruim 23.000 zonnepanelen op bijna 2.000 daken zijn bijgekomen. Deze leveren een totale opbrengst van 5,8 MW elektriciteit. Wegens groot succes in 2015 wordt er ook dit jaar weer een wedstrijd georganiseerd waarbij Zeeuwse verenigingen een set zonnepanelen kunnen winnen.

Meer informatie is te vinden op www.hetzoneffect.nl.

Lees ook:Gratis zonnepanelen !
Lees ook:Informatieavond zonnepanelen!
Lees ook:Informatieavond zonnepanelen!
Lees ook:Informatieavond zonnepanelen!
Lees ook:Informatieavond zonnepanelen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>