Douanemedewerker van het jaar!

TERNEUZEN / VLISSINGEN-OOST - Bond Douane Personeel Nederland, BDPN, lanceert vandaag, dinsdag  17 mei de prestigieuze verkiezing tot douanemedewerker van het jaar. Met deze opvallende interne verkiezing wil de BDPN het belang van een goede binding tussen medewerkers benadrukken en tevens laten zien dat een betrokken vakbond meer doet dan enkel alleen strijden voor betere belangen.

De verkiezing is zowel voor leden als niet leden van de BDPN en begint met regionale voorrondes waarbij douanemedewerkers door hun directe collega’s kunnen worden voorgedragen. Daarna mogen alle douane medewerkers online hun stem uitbrengen op een van de 6 regionale winnaars. In de laatste week van september maakt de bond bekend wie een jaar benoemd én geroemd wordt als BDPN douanemedewerker van het jaar.

De verkiezing maakt deel uit van de nieuwe ‘Samen houden we het leuk’ campagne die de BDPN, tijdens de algemene ledenvergadering presenteerde. Joost Bol, bestuurder van de BDPN, licht toe: “De rol van een vakbeweging is de laatste jaren naar onze mening enorm veranderd. In een tijd waarin veel werknemers de druk op werkzekerheid ervaren, spelen vakbewegingen een steeds belangrijkere rol in het gezond houden van de relatie. We willen er voor onze leden staan als het niet goed gaat maar daarnaast willen we er ook voor ze zijn als dingen wel goed gaan. Want plezier hebben in je werk is naar onze mening ook een arbeidsvoorwaarde!”.

Lees ook:Held van de Smaak!
Lees ook:Bond tegen vloeken in Tholen!
Lees ook:Bond tegen vloeken plukt vruchten van nieuwe strategie!
Lees ook:Niet vloeken tijdens WK!
Lees ook:Onderzoek naar Armoedebeleid Walcheren!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>