Borselse Woningmarkt!

HEINKENSZAND – Voor de 3e keer houdt gemeente Borsele de Borselse Woningmarkt, dit jaar op zaterdag 28 mei in De Stenge in Heinkenszand.

Een gemeentewoordvoerder: “De gemeente Borsele nodigt  haar inwoners weer uit op de 3e Borselse Woningmarkt. Deze laagdrempelige Woningmarkt wordt gehouden van 10.00 – 16.00 uur in Vergader- en Congrescentrum De Stenge, Stengeplein 1, Heinkenszand. De opzet van deze beurs is dit jaar breder dan voorgaande jaren, in combinatie met ons project Dorpsvernieuwing 2.0.

Medewerkers van gemeente Borsele zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden over de nieuwbouw- en verbouwplannen in de verschillende kernen, oppervlaktes, bouwgrondprijzen, optieverlening en de te volgen procedure bij aankoop van een bouwkavel. Ook al uw vragen over het aanvragen van subsidie in het kader van Dorpsvernieuwing 2.0. kunnen worden beantwoord. Verder kunt u tijdens deze beurs  inlichtingen inwinnen over de aankoop van woning-/bedrijfsgrond op het nieuwe bedrijventerrein Noordzak III en over de erfpachtregeling.

Behalve de gemeente Borsele zijn op deze Borselse Woningmarkt ook vertegenwoordigers aanwezig van bouwbedrijven en projectontwikkelaars die in onze gemeente actief zijn. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden over wat er komt kijken bij de bouw van een woning of bedrijfsloods, wat de kosten zijn, en wat de mogelijkheden zijn voor  projectmatige  bouw.  Op het gebied van dorpsvernieuwing zijn op de Borselse Woningmarkt bedrijven aanwezig die u kunnen adviseren over het levensloopbestendig maken van uw huidige woning, het toepassen van duurzame maatregelen zoals het aanbrengen van zonnepanelen, naisoleren van de spouw, of andere energiebesparende maatregelen.  Tenslotte zijn er medewerkers van de woningcorporatie,  een plaatselijke bank en notaris aanwezig die u kunnen informeren  over huren in de gemeente Borsele,  financiering van nieuwbouw of verbouw en de kosten van een notariële overdracht.

Toegang tot de Borselse woningmarkt is gratis. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Voor meer informatie over deze woningmarkt kunt u zich wenden tot de afdeling Grond en Economie: 0113-238588 of Ruimtelijke Ontwikkeling: 0113-238589.”

Document download informatie:

  • Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader

Lees ook:Borselse Woningmarkt
Lees ook:Borselse Woningmarkt
Lees ook:Woningmarkt!
Lees ook:Woningmarkt!
Lees ook:Borselse Woningmarkt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>