Betaald parkeren bij ADRZ in Goes!

Bij het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis(ADRZ) in Goes geldt pet ingang van 1 juni betaald parkeren. Patiënten en bezoekers kunnen gedurende het eerste halfuur na aankomst zonder te betalen uitrijden. Daarna geldt een tarief van een euro per uur, met een maximum van vier euro per dag.

Het parkeerterrein is momenteel op piekmomenten zo vol, dat patiënten en bezoekers soms langdurig rondrijden voor zij hun auto kunnen stallen. Met de invoering van betaald parkeren wil het ziekenhuis de druk op het parkeerterrein verminderen en de kans vergroten dat patiënten en bezoekers er een plek vinden.

Daarnaast wil het ADRZ tegengaan dat automobilisten met een geheel andere bestemming, zoals carpoolers, van de parkeerplaats gebruikmaken. Medewerkers van het ADRZ gaan zoveel mogelijk elders op het ziekenhuisterrein parkeren, zodat patiënten en bezoekers dicht bij de ingang terecht kunnen.

Het beheer en de handhaving komen in handen van Parking + Protection, een bedrijf dat reeds bij een groot aantal ziekenhuizen het parkeerbeheer regelt.

Het ADRZ streeft ernaar het parkeren voor alle gebruikersgroepen eerlijk te laten verlopen. Betaald parkeren geldt daarom voor alle doelgroepen, ook voor mindervaliden die in het bezit zijn van een mindervalidenkaart. Vanzelfsprekend zijn er voor de mindervaliden parkeerplaatsen gereserveerd dichtbij de hoofdingang.

Lees ook:ADRZ introduceert ‘kort parkeren zone’ in Goes
Lees ook:Betaald parkeren ADRZ Vlissingen
Lees ook:ADRZ wijzigt tijdelijk bezoekuren in Goes!
Lees ook:Nieuwe hoofdentree ADRZ in Vlissingen opent!
Lees ook:ADRZ: Mee eten tijdens lunch of avondeten!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Betaald parkeren bij ADRZ in Goes!

  1. Tempelman

    Ik heb geen probleem met betaald parkeren bij het ADRZ Goes.
    Wel zou ik graag het volgende allen weten.
    Kan ik betalen met creditcard of pinas? of moet ik muntjes meenemen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>