Hoorzitting over reclame Camping Duin en Strand Scharendijke!

SCHARENDIJKE – Er is een hoorzitting op 21 juni over opleggen van een last onder dwangsom aan Camping Duin en Strand Scharendijke B.V. De adviescommissie bezwaarschriften van de provincie Zeeland zal een zitting houden tot het horen van belanghebbenden in het provinciehuis, Abdij 6 te Middelburg.

Aan de orde komt de volgende zaak:

  • om 15:45 uur wordt het bezwaarschrift van Van Leeuwen & De Waard advocaten namens cliënt Camping Duin en Strand Scharendijke B.V. behandeld tegen een besluit van GS van 15 maart 2016 inzake het opleggen van een last onder dwangsom aan Camping Duin en Strand Scharendijke b.v in verband met overtreding van artikel 2, eerste lid van de Landschapsverordening Zeeland 2001 vanwege het plaatsen van spandoeken/borden met reclame-uitingen ten behoeve van de camping.

Voor meer informatie over deze zaak kunt u tijdens kantooruren op werkdagen contact opnemen met de secretaris van de adviescommissie bezwaarschriften, mw. J.A. de Feijter, telefoonnummer 0118-631274 / [email protected].

Lees ook:Hoorzitting Cargill!
Lees ook:Hoorzitting pluimveebedrijf!
Lees ook:Ongeluk met beknelling in Scharendijke!
Lees ook:Hoorzitting bestrijding damherten en grauwe ganzen!
Lees ook:Doden brandganzen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>