Veerhaven Terneuzen!

TERNEUZEN – De gemeente Terneuzen houdt maandag 6 juni een inloopavond om te informeren over fase 2 van het Plan Veerhaven en Omgeving in Terneuzen. Een woordvoerder: “De bijeenkomst vindt van 19.30 tot 21.00 uur plaats bij brasserie Westbeer, Scheldeboulevard 1 in Terneuzen.

De eerste fase van het plan is de aansluiting van de Nieuwstraat op het projectgebied bij brasserie Westbeer. Deze fase is bijna gereed.
Fase 2 omvat de inrichting van het strand achter brasserie Westbeer en de aanpassing van verschillende verbindingen tussen de stad en de Scheldeboulevard (o.a. bij het stadhuis).

Ontwerpen fase 2 
Tijdens de inloopavond op maandag 6 juni kunt u de ontwerpen van de verschillende onderdelen van fase 2 inzien. De projectgroepleden en wethouder Frank van Hulle zijn daarbij aanwezig om de vragen te beantwoorden.”

Bron: gemeente Terneuzen.

Lees ook:Fase 3 Plan Veerhaven
Lees ook:Bestemmingsplan Axelse Tractaatweg!
Lees ook:Herinrichting omgeving Veerhaven!
Lees ook:Beelden in Terrneuzen!
Lees ook:Overlappende afsluitingen Terneuzen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>