Verbreding Sloeweg!

‘s-HEERENHOEK - De Sloeweg is verbreed naar twee keer twee rijstroken. De komende tijd zorgen werkzaamheden nog voor verkeershinder. Zo kan het autoverkeer van 11 juni (01.00 uur) tot 18 juni (06.00 uur) bijvoorbeeld niet vanuit de Sloeweg naar ‘s-Heerenhoek en vice versa. Het verkeer wordt geadviseerd om de gele borden te volgen.

Voor voetgangers en (brom)fietsers veranderd er niets. Zij kunnen gebruik blijven maken van het fietspad over de nieuwe aansluiting Sloeweg richting Lewedorp of ‘s-Heerenhoek.

Vanaf 11 juni: richting Lewedorp deels open

Vanaf 11 juni 2016 (06.00 uur) kan het autoverkeer vanuit Lewedorp en Nieuwdorp via de Sloeweg naar de Westerscheldetunnelweg of de Bernhardweg. Ook kan het autoverkeer vanaf de A58 via de Sloeweg naar Lewedorp en Nieuwdorp. Verkeer vanuit Terneuzen of Vlissingen-Oost richting ‘s-Nieuwdorp of Lewedorp wordt omgeleid.

Omleidingsroutes autoverkeer

  • Van Lewedorp / ’s-Heer Arendskerke richting ’s-Heerenhoek: het verkeer wordt omgeleid via Postweg / Drieweg (N665) en Heinkenszandseweg (N667).
  • Van ’s-Heerenhoek richting ’s-Heer Arendskerke / Lewedorp / Nieuwdorp: het verkeer wordt omgeleid via Heinkenszandseweg (N667) en Drieweg (N665).
  • Van Middelburg / Arnemuiden richting ’s-Heerenhoek en vice versa: verkeer wordt omgeleid via A58, Afrit 36 Heinkenszand, Drieweg (N665) en Heinkenszandseweg (N667).
  • Van Terneuzen Vlissingen-Oost richting ’s-Heerenhoek / Lewedorp: verkeer wordt omgeleid via Sloeweg (N62), A58, Afrit 36 Heinkenszand, Drieweg / Postweg (N665).
  • Van Goes / Bergen op Zoom (A58) richting ’s-Heerenhoek: het verkeer wordt omgeleid via A58, Afrit 36 Heinkenszand, Drieweg (N665) en Heinkenszandseweg (N667).

Omleidingsroute landbouwverkeer

Van ’s-Heerenhoek richting Nieuwdorp / Lewedorp en vice versa: landbouwverkeer wordt met gele borden met het symbool tractor omgeleid via Molendijk, Middelburgsestraat, Stooflaan, Borsselsedijk, Lange Noordweg, Bernhardweg West (N666), Borsselsedijk, Europaweg Oost, Frankrijkweg, Halsweg, Coudorp en Schippersweg.

Planning

Vanaf 18 juni 2016 zijn de op- en afritten van de nieuwe aansluiting Molendijk-Sloeweg open voor het autoverkeer. Dit betekent dat het autoverkeer wel vanuit ‘s-Heerenhoek of Lewedorp/ Nieuwdorp de Sloeweg op kan. Over het viaduct rijden met de auto is nog niet mogelijk. Hierdoor kan het autoverkeer niet vanuit Vlissingen-Oost of Terneuzen richting Nieuwdorp/ Lewedorp over de Sloeweg. Ook kan het autoverkeer vanuit de A58 richting de Sloeweg niet de afslag nemen naar ‘s-Heerenhoek. Eind juni wordt de gehele aansluiting Molendijk opengesteld voor al het verkeer.

Werkzaamheden

Tussen 11 en 18 juni 2016 krijgt de zuidbaan van de Sloeweg (kant van ‘s-Heerenhoek) vanaf de Driedijk tot voorbij de nieuwe aansluiting (Molendijk) een laag geluidsreducerend asfalt. Na de asfalteringswerkzaamheden is dit deel van de weg gereed.

Drie keer nachtelijke hinder

In de maand juni moet het autoverkeer drie nachten tussen 01.00 en 06.00 uur rekening houden met maximaal 15 minuten wachttijd op de Sloeweg. Met deze korte afsluitingen wordt het verkeer naar de andere weghelft verplaatst. Het gaat om de volgende drie nachten: van vrijdag 3 op zaterdag 4 juni 2016, van vrijdag 10 op zaterdag 11 juni 2016 en van vrijdag 17 op zaterdag 18 juni 2016.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de projectorganisatie Sloeweg, tel. 0118 63 12 45 of [email protected]

Lees ook:Aansluiting Molendijk deels open, kruispunt Sloeweg-Stoofweg dicht
Lees ook:Sloeweg dicht!
Lees ook:Sloeweg: Heinkenzandseweg bij ‘s-Heerenhoek dicht!
Lees ook:Afslag Sloeweg richting Lewedorp dicht!
Lees ook:Wegafsluiting!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>