Park Hulst verlicht!

HULST – Het park in Hulst – gelegen tussen het Havenfort en de Hulster Nieuwlandweg – is een geliefde route voor zowel fietsers als wandelaars. Gezien het veelvuldige gebruik is besloten de route te voorzien van verlichting. De werkzaamheden worden uitgevoerd in de periode van 7 tot en met 10 juni 2016.

In het park komen aan de hoofdpad in totaal zo’n twintig lichtmasten te staan. Deze masten worden voorzien van energiezuinige led-verlichting. Over de plaatsing van de lichtmasten is overleg gepleegd met Stichting Het Zeeuws Landschap. Ter plaatse is namelijk sprake van een vleermuizengebied.

 

Lees ook:Vervangen verlichting Kloosterzande
Lees ook:Armaturen lichtmasten bedrijventerrein vernieuwd!
Lees ook:Armaturen lichtmasten bedrijventerrein Hogeweg vernieuwd!
Lees ook:Nieuwe lichtmasten!
Lees ook:Hulst steeds meer campergemeente!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>