Open Havendag in Terneuzen en Vlissingen!

VLISSINGEN-OOST / TERNEUZEN – De Open Havendag is zaterdag 18 juni van 9.00 tot 16.00 uur. Tijdens deze dag kunt u kennis maken met de dynamiek van de haven. Dit jaar niet alleen in Vlissingen, maar ook in Terneuzen! Er is van alles te beleven bij het Portaal van Vlaanderen in Terneuzen en het terrein van Damen Shiprepair in Vlissingen-Oost. Kom een kijkje nemen!

In Terneuzen is er onder meer een bedrijvenmarkt. Ook kunt u gratis rondvaarten maken met reddingsboot Carlot (1960) en de rondvaartboot van het Portaal (VBII) en schepen bezichtigen. Of neem een kijkje in het haveninformatiecentrum. Verder kunt u een wandeling maken over het sluizencomplex of busrit door de Kanaalzone, met onder andere een bezoek aan Heros, Outokumpu en Yara.
En altijd al eens willen troswerpen? Waag eens een poging! Ook is aan de kinderen gedacht. Er is een springkussen, draaimolen en ze kunnen geschminkt worden. Een dweilband zorgt voor gezellige muziek.

Parkeren
U kunt uw auto parkeren op de parking aan de Binnenvaartweg in Terneuzen. Het treintje van het Portaal van Vlaanderen brengt u naar het Open Havendag-terrein en weer terug.

Pendelbussen
Ook in Vlissingen is er van alles te doen. Er worden pendelbussen tussen de terreinen in Terneuzen en Vlissingen ingezet. Ieder half uur gaat er een bus.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op: www.openhavendagzeeland.nl

Lees ook:Open Havendag Terneuzen en Vlissingen!
Lees ook:Zeeuws Open Huis: Gratis vaartocht
Lees ook:Open Dag ADRZ
Lees ook:Europadag in Terneuzen!
Lees ook:Grenzeloze Kanaaltocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>