Zeeland kleurt niet oranje!

VLISSINGEN – Het EK voetbal begint vandaag, vrijdag 10 junii, in Frankrijk. Maar….Zeeland kleurt niet oranje. Want het Nederlands elftal mag zoals bekend niet meedoen aan het kampioenschap. Een vreemd gevoel, want normaal gesproken was de voetbalgekte in het Zeeuwse allang losgebarsten.

Bijvoorbeeld in de Vlissingse Leeghwaterstraat hangen anders talloze oranje vlaggen, met 1 Portugese vlag ertussenin. Deze keer hangt er alleen de vlag van Portugal en hebben de Zeeuwen hun versiering in de kast gelaten. Dus geen oranje snuisterijen, oranje gebak en oranje kleding. Richard Drubbel uit Zierikzee baalt helemaal als een stekker. Hij heeft uit nijd de Nederlandse vlag halfstok gehangen en vertikt die binnen te halen tot het einde van het EK. Volgende keer beter!

Lees ook:Alles kleurt Oranje……
Lees ook:Toch voetbalkriebels in Zeeland!
Lees ook:EK voetbal in aantocht: Zeeland kleurt oranje!
Lees ook:EURO 2012: Vervliegt oranje-droom vanavond?
Lees ook:EURO 2012: Het drama van Oranje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>