Makelpunt-Walcheren: vraag en aanbod accommodaties!

VLISSINGEN – De gemeenten Middelburg en Vlissingen werken steeds meer samen op het gebied van verhuur. Daarom is het Makelpunt Middelburg omgevormd tot het Makelpunt-Walcheren.

Makelpunt

Op de website komen vraag en aanbod samen. Vergaderruimte, hobbyclub, danszaal, sporthal of zanglokaal: veel inwoners en organisaties zoeken ruimte in Middelburg en Vlissingen. Voor eenmalig gebruik, om langere tijd te huren of zelfs te kopen. Daar tegenover staat dat veel maatschappelijke organisaties beschikken over ruimten, locaties of accommodaties die soms niet volledig benut worden of leeg staan.

Ruimte beschikbaar of gezocht?

Niet-commerciële organisaties die ruimte hebben, kunnen zich gratis aanmelden. Na het invullen van het aanvraagformulier neemt de gemeente contact op met de aanbieder van de ruimte. Als u een ruimte zoekt, kunt u rechtstreeks op de site het actuele aanbod bekijken. Staat de geschikte ruimte er niet bij, dan kan een zoekprofiel worden aangemaakt. De zoeker krijgt dan bericht als er nieuw passend aanbod beschikbaar is.
Huurders en verhuurders maken onderling afspraken over de huur van de ruimte.

Lees ook:Website Makelpunt Middelburg brengt ruimtevragers en aanbod bij elkaar!
Lees ook:Nieuw seizoen cursus- en activiteitenprogramma Samen op stap
Lees ook:Vlissingen 700 zoekt sponsoren!
Lees ook:Subsidie gezamenlijke energiebesparing en duurzame opwekking!
Lees ook:Burgerinitiatief samen energie besparen voor woningen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>