Minder nieuwe WW-uitkeringen!

GOES - In de eerste vijf maanden van 2016 zijn 3.600 nieuwe WW-uitkeringen verstrekt in Zeeland. Dat zijn er bijna 1.300 minder dan in dezelfde periode vorig jaar. Ook staan er meer vacatures open. Dit zorgt ervoor dat de arbeidsmarkt krapper wordt. In Zeeland is momenteel sprake van een gemiddelde arbeidsmarktspanning.

Minder nieuwe WW-uitkeringen

Het aantal nieuwe WW-uitkeringen is in de eerste vijf maanden van 2016 lager dan in de eerste vijf maanden vorig jaar. In de eerste vijf maanden van dit jaar zijn er 3.600 nieuwe WW-uitkeringen; vorig jaar waren dat er nog 4.900. Dit is een daling van 26%. Landelijk daalt het aantal nieuwe WW-uitkeringen met 12%. Eind mei 2016 zijn er in Zeeland 8.200 lopende WW-uitkeringen. Het aantal WW-uitkeringen in Zeeland is in mei 2016 met bijna 400 gedaald (-4%) ten opzichte van vorige maand. Landelijk daalt het aantal lopende WW-uitkeringen met 3%.

Lees ook:Minder nieuwe WW-uitkeringen in Zeeland!
Lees ook:Daling WW-uitkeringen
Lees ook:Minder nieuwe WW-uitkeringen in Zeeland!
Lees ook:Minder WW-uitkeringen!
Lees ook:Minder nieuwe WW-uitkeringen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>