En de naam is….. De Windmaker!

OOSTBURG -Het Mfc Oostburg is begin van deze maand officieel geopend. Belangrijkste onderdeel hiervan was de onthulling van de naam.

En die naam is De Windmaker! Uit ruim 130 inzendingen koos de jury, bestaande uit de gebruikers, stadsraad en gemeente, deze naam. Negen inwoners dienden deze naam in. “Een naam die alles te maken heeft met de frisse wind die door dit gebouw waait en met de beweging en dynamiek die je hier terug vindt”, aldus wethouder Albert de Bruijn tijdens de opening.

10, 9, 8 ….

De naam werd, na luidkeels aftellen door kinderen, medewerkers, ouders en verzorgers, opa’s en oma’s, betrokkenen en overige belangstellenden onthuld. Shutters voor de ramen draaiden open, waardoor de letters van de naam één voor één tevoorschijn kwamen.

Gebruikers

In het Multifunctioneel Centrum zijn basisscholen Sint Bavo en Berenburcht, kinderdagverblijf De Kleine Beer, buitenschoolse opvang De Beestenboel, peuterspeelzaal Pimpampoentje en het consultatiebureau van de GGD gevestigd. Ook het Porthos jeugdteam en de Logopediegroep Zeeuws-Vlaanderen zijn gebruikers van het gebouw. Daarmee is Mfc De Windmaker dé plek waar kinderen van 0 tot en met 12 jaar kunnen spelen, leren, beleven en ontdekken.

Lees ook:Bedenk een naam voor Mfc Oostburg!
Lees ook:Multifunctioneel centrum Breskens!
Lees ook:Opening en Open Huis Mfc Breskens!
Lees ook:Multifunctioneel centrum Sas van Gent uit voorzorg gesloten
Lees ook:Het kan nog: verzin een naam voor het Mfc Oostburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>