Reynaertroute voor kinderen!

HULST – In opdracht van gemeente Hulst heeft Stichting Bezoekersmanagement Hulst een nieuwe Reynaertroute voor kinderen gemaakt. De route neemt kinderen aan de hand van Reynaert de Vos mee door de Vestingstad. Reynaert laat de kinderen zoeken naar figuren en monumenten en laat ze tellen, tekenen, rekenen maar vooral op een leuke manier de Vestingstad ontdekken. De route is leuk voor bijvoorbeeld op verjaardagsfeestjes, maar ook voor kinderen die de vestingstad komen bezoeken als toerist.

De folder is vormgegeven door Ashwin Visser en bevat negentien vragen en opdrachten die op een redelijk eenvoudige manier zijn op te lossen. Als alle vragen zijn beantwoord, kunnen de kinderen op het VVV-kantoor de antwoorden controleren en worden ze beloond met een leuke verrassing.

Op woensdag 29 juni was het wethouder Diana van Damme die de eerste groep kinderen op pad sturen met de nieuwe Reynaertroute.

Lees ook:Reinaert de Vos op de schnabbeltoer!
Lees ook:Stem op Reynaert!
Lees ook:Digitale wandelroute
Lees ook:Wandel mee met Reynaert!
Lees ook:Reynaert nieuwe stijl!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>