Emergo prijs!

GOES – De uitreiking van de Emergo is dit jaar voor de 13e keer. De Emergo is een prijs die ieder jaar uitgereikt wordt aan een Zeeuwse onderneming die een succesvolle innovatie heeft gerealiseerd.

Inzendingen kunnen nog tot 15 juli 2016 ingediend worden bij [email protected]. Vervolgens worden 5 genomineerden voorgedragen voor de prijs. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Contacta.

Emergo nieuwe stijl

De 13e Emergo editie kent een aantal nieuwe elementen. Studenten van de HZ University of Applied Sciences (HZ) voeren een scan uit naar de genomineerde vernieuwingen om de vakjury van de benodigde informatie te voorzien. De jury, onder voorzitterschap van gedeputeerde Jo-Annes de Bat, bezoekt vervolgens ook de vijf deelnemende bedrijven.

Partners van de Emergo zijn: MKB Innovatietop 100, HZ, Kenniswerf Zeeland, BZW, Impuls Zeeland en de Provincie Zeeland. Omroep Zeeland is mediapartner en verzorgt de Emergo publieksprijs.

Vorig jaar won Provispo uit Terneuzen de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo. Het bedrijf won de prijs met zijn ‘Panofield camerasysteem’, een manier om betere videoanalyses voor topcoaches en trainers mogelijk te maken.

 

Lees ook:Impuls Zeeland verhuist naar Kenniswerf!
Lees ook:Murre Techniek en Vitro Plus winnen Zeeuwse Innovatie Prijs Emergo!
Lees ook:Jury bekend voor Zeeuws Familiebedrijf van 2016!
Lees ook:Jury bekend voor Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award 2017
Lees ook:Mosselbedrijf Roem van Yerseke in race voor prijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>