Duurzaam bouwen!

WISSENKERKE – Gemeente Noord-Beveland heeft een voorlichtingscentrum duurzaam bouwen. De gemeente heeft weer een voorlichtingscentrum rondom duurzaam bouwen ingericht. Op dinsdagavond 12 april is het centrum voor de eerste keer geopend. Samen met de Energie Coöperatie Noord-Beveland wordt vrijblijvend informatie gegeven over verduurzamingsmaatregelen op en rond uw woning. Het centrum bevindt zich aan de Noordeindstraat 23 in Wissenkerke.

Iedere tweede dinsdagavond van de maand is het voorlichtingscentrum van 19.00 tot 21.30 uur geopend. Tot 2013 is er een voorlichtingscentrum op een andere locatie geopend geweest. De gemeente heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en zet het voorlichtingscentrum daarom op een andere locatie voort. Onder de eerste 100 bezoekers worden vijf exemplaren van “De Bosatlas van de energie” verloot, beschikbaar gesteld door de Provincie Zeeland. _______________________________________________________________

Lees ook:Voorlichtingscentrum duurzaam bouwen
Lees ook:Duurzaam bouwen!
Lees ook:Voorlichting duurzaam bouwen
Lees ook:Voorlichtingscentrum duurzaam bouwen!
Lees ook:Voorlichtingcentrum Noord-Beveland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>