Verloopt uw reisdocument?

THOLEN – De Berichtenbox van MijnOverheid is uw persoonlijke brievenbus waarin u post van de overheid  digitaal kunt ontvangen, beheren en bewaren. U kunt hierbij denken aan de Belastingdienst, RDW, SVB, UWV en de gemeente Tholen. Vanaf maandag 11 juli worden berichten over het verlopen van reisdocumenten via de Berichtenbox uitgestuurd. Het gebruik van Berichtenbox is strikt persoonlijk. Het kan dus zijn dat in hetzelfde gezin een brief wordt bezorgd voor het ene gezinslid, terwijl het andere al wel een bericht ontvangt via Berichtenbox.

Digitaal

Inwoners die zijn aangesloten op de Berichtenbox van MijnOverheid zullen voortaan alleen nog digitaal op de hoogte worden gebracht van het verlopen van hun reisdocument en krijgen geen brief meer thuisgestuurd. Wilt u ook informatie van de gemeente Tholen digitaal ontvangen? Activeer dan vandaag nog uw Berichtenbox. U krijgt vanzelf een mailtje als er voor u nieuwe berichten klaar staan en hoeft dus niets te missen. Meer informatie over MijnOverheid en de Berichtenbox leest u op onze website. Het gebruik van Berichtenbox is strikt persoonlijk. Het kan dus zijn dat in hetzelfde gezin een brief wordt bezorgd voor het ene gezinslid, terwijl het andere al wel een bericht ontvangt via Berichtenbox.

Activeren

Voor het activeren van de Berichtenbox heeft u een DigiD en persoonlijk emailadres nodig. Heeft u nog geen DigiD, vraag deze dan aan viawww.digid.nl/aanvragen.

Lees ook:Verzending aanslagen gemeentelijke belastingen
Lees ook:Ook gemeentelijke berichten over een verhuizing via MijnOverheid.nl
Lees ook:Sabewa: Let op vervaldata
Lees ook:Sabewa Zeeland: uitbreiding online dienstverlening!
Lees ook:Belastingaanslag niet ontvangen? Check uw berichtenbox

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>