Spoor van vernielingen!

MIDDELBURG – De politie kreeg afgelopen zondagochtend diverse meldingen van vernielingen van ruiten van huizen en een auto in Middelburg.

De politiemeldkamer kreeg rond 5.15 uur een eerste melding van een vernieling van twee ruiten in een woning aan de Parelplein. Daarna volgde een melding van een ruit in een woning aan de Rustenburgstraat. Hierbij kreeg de bewoonster de steen, die door de ruit werd gegooid, tegen zich aan. Ze raakte niet gewond. De laatste nachtelijke melding ging over een vernieling van een ruit in een woning aan de Meanderhof.

Intervence

Zondagmorgen kreeg de politie een melding dat drie ruiten van het kantoor van Intervence aan de Roozenburglaan waren vernield. Agenten, die voor het onderzoek in de Edelstenenbuurt reden, werden verder door een vrouw aangesproken. De verlichting van haar auto, die geparkeerd stond in de Roozenburglaan, was ook vernield.

Doe ook aangifte!

De politie stelt een onderzoek in naar deze reeks van vernielingen en is op zoek naar de dader(s). De slachtoffers hebben aangifte gedaan van de vernielingen. Bent u ook slachtoffer van een vernieling? Doe dan aangifte via de website.

Politie zoekt getuigen

Weet u meer over de reeks vernielingen of heb u informatie over de daders? Bel dan met ons via 0900-8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

Lees ook:Autovernieler op heterdaad aangehouden
Lees ook:Vernielingen in Vlissingen!
Lees ook:Autospiegels vernield!
Lees ook:Autovernieler gearresteerd!
Lees ook:Auto’s in Hulst-centrum vernield!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>