Vlissingse kermis!

 VLISSINGEN – De Vlissingse  kermis is van vrijdag 15 tot en met zondag 24 juli. De attracties staan op het Arsenaalplein, de Zeilmarkt, het Bellamypark, het De Ruyterplein en de Nieuwendijk. Met zo’n 35 attracties behoort de kermis van Vlissingen tot één van de grootste kermissen van Zeeland. De attracties zijn iedere dag vanaf 13.00 uur geopend tot ‘s avonds 24.00 uur.

Vuurwerk

Op donderdag 21 juli wordt om 22.30 uur traditiegetrouw een vuurwerkspektakel afgestoken vanaf een ponton op de Westerschelde. Op deze avond zijn de attracties tot 1.00 uur open.

Stem op uw favoriete attractie

Op de kermispagina kunt u vanaf 15 juli ook stemmen op uw favoriete attractie. De winnende attractie mag volgend jaar sowieso weer naar Vlissingen komen. Normaal gesproken wordt hierom geloot. Als gemeente horen wij graag welke attracties u leuk vindt!

Fotowedstrijd

Dit jaar is er ook een fotowedstrijd over de kermis. Hier zijn wel enkele spelregels aan verbonden. Heeft u een leuke, kleurrijke en gezellige foto van de kermis in Vlissingen die u wilt delen? Stuur deze dan uiterlijk 21 juli in via e-mail[email protected] en wie weet staat uw foto volgend jaar op de kermisposter!

Archieffoto: MarcelvdVoort

Lees ook:Gratis dagkaarten Vlissingse kermis!
Lees ook:Fotowedstrijd kermis!
Lees ook:Familiedag Vlissingse kermis
Lees ook:Vlissingse kermis gestart
Lees ook:Vlissingse kermis + attractie-overzicht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>