Zeeuws Museum: Zoek de Zomerschat!

MIDDELBURG – Sta je deze zomer op de camping in Zeeland? Of heb je het Zeeuws Museum gespot op één van de zomermarkten in Zeeland? Grote kans dat je de Zomerschatkist van het museum bent tegen gekomen! Met de Zomerschatkist en -kaart, laten we je kennismaken met de collectie van het Zeeuws Museum: stuk voor stuk schatten. Aan ieder voorwerp kleeft een verhaal, de één nog spannender dan de andere!

Wat moet je doen?

Kleur je schatkist in en vouw hem in elkaar tot een kistje. Nu kun je onderweg je eigen vakantieschatten bewaren. Zoek de weg naar de Zomerschat op de kaart. Om de schat te kunnen vinden moet je eerst de rebus oplossen voor het geheime wachtwoord. De Zomerschatkist en -kaart zijn verkrijgbaar op de grotere campings in Zeeland, de winkel van het Zeeuws Museum en onze zomermarktkraam.

Neem je ouders mee naar het museum!

Op vertoon van de Zomerschatkaart neem je jouw familie mee naar binnen voor maar €8,50!*

*Zie de Zomerschatkaart voor de actievoorwaarden

Benieuwd naar wat er nog meer te doen is in het museum?

Kijk op www.zeeuwsmuseum.nl voor alles wat je in het Zeeuws Museum kunt zien, maken en doen.

 

Lees ook:Veilig wachtwoord!
Lees ook:Een eigenzinnig museum
Lees ook:Het Zeeuws Museum krijgt eretitel Museum van de Maand!
Lees ook:Rondleidingen Abdijcomplex!
Lees ook:Open Monumentendagen Zeeuws Museum!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>