City of Dance!

MIDDELBURG – Het dancefestival ‘City of Dance’ is vanaf vandaag,  vrijdag 15 tot en met zondag 17 juli. Het festival wordt dit jaar gehouden aan de Oude Veerseweg (in plaats van op Hof van Tange).

Zaterdagmiddag is er een gratis programma in de binnenstad. Voor meer informatie: www.cityofdancefestival.nl.

Verkeersmaatregelen

Tijdens het festivalweekend worden verschillende verkeersmaatregelen genomen om alles in goede banen te leiden. Zo is de Oude Veerseweg richting Ramsburg, vanaf de rotonde bij Haneveltweg / Krooneveldweg, afgesloten voor verkeer, ook voor fietsers. Verkeer wordt omgeleid. Er is een wegsleepregeling van toepassing. De parkeerplaats Ramsburg is tijdens het festivalweekend alleen toegankelijk voor bezoekers van het festival.

Pendelbussen

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om te kamperen op de festivalcamping. Deze camping bevindt zich ook op het terrein aan de Oude Veerseweg. Er rijden pendelbussen tussen het station en het festivalterrein en op zaterdag ook van het festivalterrein naar de binnenstad.

Lees ook:City of Dance
Lees ook:Aanleg fietspad!
Lees ook:Weekeindafsluiting N62!
Lees ook:Wegwerkzaamheden Veerseweg!
Lees ook:Zomertip (6): een weekend lang het City of Dance Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>