Digitaal Watersnoodmuseum!

OUWERKERK - Het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk  herinnert, leert en kijkt vooruit. Op die manier worden verleden, heden en toekomst met elkaar verbonden. Dat doen we in ons fysieke museum, de vier markante caissons in Ouwerkerk. De erfenis van het verleden is echter niet alleen zichtbaar op die plek. In de hele Zuidwestelijke Delta vind je sporen van de strijd – of band – van Nederland met het water. Soms heel opvallend, zoals de Deltawerken. Soms nauwelijks of niet meer zichtbaar, zoals de dorpen en boerderijen die ooit zijn verzonken in de golven.
Om die rijkdom te ontsluiten, richt het Watersnoodmuseum zich in de komende periode op het bouwen van een Digitaal Museum. Dat doen we op verschillende manieren, onder meer door de ontwikkeling van een smartphone-app en de inzet van Virtual Reality (VR) in ons museum.

Lees ook:Helikoptervluchten Watersnoodmuseum
Lees ook:Wandeltocht vanaf Watersnoodmuseum
Lees ook:ZeeuwseCultuur…..(9): Het Watersnoodmuseum, Ouwerkerk!
Lees ook:Maaike Klunne-Mol start 1 oktober als directeur Watersnoodmuseum
Lees ook:Record Watersnoodmuseum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>