Praattafel Paauwenburg!

VLISSINGEN -De Wijkraad Paauwenburg verzorgt samen met de gemeente Vlissingen, handhavers, politie, l’Escaut, ROAT en het buurtpreventieteam weer een middag om te horen wat de bewoners van de wijk Paauwenburg in Vlissingen bezighoudt.

U bent op dinsdag 26 juli van 15.00-17.30 uur van harte welkom in de Dreesstraat (naast de apotheek). Ambtenaren, politie, handhavers, medewerkers van de woningcorporatie, vrijwilligers, medewerkers van ROAT en buurtpreventieteam … ze zijn allemaal beschikbaar voor een praatje over de wijk. De koffie staat klaar.

De praattafel maakt deel uit van een project waarin de gemeente en de Wijkraad Paauwenburg samen onderzoeken op welke manier de leefbaarheid en het buurtgevoel kunnen worden verbeterd. De enthousiaste vrijwilligers en preventiemedewerkers willen ook graag van u horen hoe u denkt over de jeugdopvang, graffiti, evenementen, zorgvoorziening, straatmeubilair en dergelijke. Wat gaat goed? Wat kan beter? Kom aan tafel en vertel het!

 

Lees ook:Praattafel Paauwenburg!
Lees ook:Burendag Paauwenburg
Lees ook:Buurtpreventieteam Bossenburgh!
Lees ook:Paauwenburgse bollen krijgen kleur
Lees ook:Meedenkers gezocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>