Huishoudelijke hulp!

DOMBURG – De Centrale Raad van Beroep heeft in mei van dit jaar uitspraken gedaan over huishoudelijke hulp. De gemeenten Veere, Middelburg en Vlissingen hebben hun beleid aan deze uitspraken getoetst. De gemeenten gaan het beleid aanpassen. Zij streven ernaar om het nieuwe beleid met ingang van 1 januari 2017 in te voeren.

Voor de periode tot 1 januari 2017 blijft Porthos bij meldingen huishoudelijke hulp dezelfde zorgvuldige werkwijze hanteren als voorheen. Porthos houdt daarbij rekening met de uitspraken van de rechter. Ook in de nog lopende
bezwaarprocedures.

Inwoners die menen aanspraak te kunnen maken op maatschappelijk ondersteuning in de vorm van huishoudelijke hulp, kunnen zich melden bij Porthos.

Lees ook:Huisbezoeken voor de huishoudelijke hulp
Lees ook:Toelage huishoudelijke hulp!
Lees ook:Huishoudelijke Hulp Toelage tot 1 juni 2017 vijf euro!
Lees ook:Huishoudelijke hulp blijft in 2016 € 5,- per uur!
Lees ook:Huishoudelijke Hulp Toelage toch nog vijf euro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>