Straat afgesloten!

HULST –  Dit jaar worden de Frans van Waesberghestraat en de Vestdijkstraat in Hulst heringericht. Tevens wordt ter plaatse een deel van de riolering vervangen. De riolerings- en herinrichtingswerkzaamheden starten medio oktober 2016. Deze gaan circa acht maanden duren. Voorafgaand aan deze werkzaamheden worden door Delta werkzaamheden uitgevoerd aan kabels en leidingen. De bestaande waterleiding en elektra kabels worden compleet vernieuwd, de gasleiding op een beperkt gedeelte. In verband met deze werkzaamheden wordt op dinsdagavond 2 augustus de Gentsestraat in Hulst afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Op deze avond worden in de Gentsestraat (ter hoogte van huisnummer 29) mantelbuizen gelegd voor nieuwe kabels. De Gentsestraat is afgesloten van 17.00 tot circa 23.00 uur. Of zoveel korter dan mogelijk.

Tijdens de wegafsluiting wordt het verkeer ter plaatse omgeleid via Absdaalseweg /N290/Tivoliweg. De binnenstad is bereikbaar via de Graauwse Poort en Dubbele Poort. Uitgaand verkeer is mogelijk via de Frans van Waesberghestraat, Dubbele Poort en Graauwse Poort.

Lees ook:Hulst slecht bereikbaar voor vrachtwagens!
Lees ook:Hulst beperkt bereikbaar voor vrachtverkeer
Lees ook:Gentsestraat tijdelijk afgesloten
Lees ook:Wegafsluitingen Hulst!
Lees ook:Wegwerkzaamheden Hulst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>