Herverkaveling Oostkenshil II Oosterland!

OOSTERLAND - Het woningbouwplan Oostkenshil II in Oosterland wordt herverkaveld. Met de herverkaveling wordt de mogelijkheid geboden om buiten vrijstaande woningen ook een aantal twee onder kapwoningen / geschakelde woningen te bouwen. Zodra er meer gegevens bekend zijn wordt dit op de website bekend gemaakt. Tussentijds kunt u voor inlichtingen contact opnemen met het Arnold Schiettekatte telefonisch bereikbaar op (0111) 452 430.

Lees ook:Woningbouwplan Oostkenshil 2
Lees ook:Misdaad anoniem klikken?
Lees ook:(Anoniem) de politie tippen!
Lees ook:Gemeentehuis geopend tussen Kerst en Nieuwjaar!
Lees ook:Aangepaste openingstijden publiekszaken Reimerswaal!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>