Opgeruimde kledingkast!

KRUININGEN - Voor veel mensen is de tijd van vakantie aangebroken. Tijd om te genieten van zon, strand, zee, het heerlijke zomerse weer en vooral van welverdiende vrije tijd. Een goed moment om wellicht ook eens door uw kledingkast te gaan. Kledingstukken en schoenen die te klein, te groot, uit de mode, kapot of versleten zijn, dit alles is welkom in de textielcontainers van Sympany.

Textiel dat opnieuw te dragen is, gaat naar onze (inter)nationale partners. Textiel dat kapot of versleten is, wordt o.a. verwerkt tot bijvoorbeeld isolatie- en geluiddempend materiaal. Ook worden oude jeans gerecycled tot nieuwe denimstof. Voor al deze innovatieve textieloplossingen werkt Sympany samen met diverse bedrijven en fashiondesigners.

Een frisse opgeruimde kast geeft niet alleen rust, het schept ook overzicht. Door textiel gescheiden in te leveren draagt het ook nog eens bij aan een beter milieu. U maakt daarnaast ook nog eens een ander blij met kleding en schoenen die u wellicht al jaren niet meer heeft gedragen.

Waar kunt u uw textiel in uw gemeente kwijt? Op de website www.sympany.nlvindt u de dichtstbijzijnde textielcontainer van Sympany in uw buurt.

Lees ook:Extra kledingcontainers
Lees ook:Afvaltips
Lees ook:Wennen aan regen en wind!
Lees ook:Meer gescheiden Zeeuwse mannen
Lees ook:Eitje voor oud-Kapellenaar minister Jan Kees de Jager

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>