Nachtelijke afsluitingen A58!

HEINKENSZAND – In het kader van het project Sloeweg zijn er de nacht van 16 op 17 augustus en in de nacht van 17 op 18 augustu werkzaamheden aan op- en afritten van de A58 bij Heinkenszand. Hierdoor zijn er verschillende op- en afritten één nacht dicht. Verkeer wordt geadviseerd de gele borden te volgen.

Het gaat om de volgende richtingen:

  • Het verkeer vanuit Goes (A58) kan in de nacht van 16 op 17 augustus 2016 (20.00-05.00 uur) niet de Sloeweg op richting Terneuzen/ Vlissingen-Oost. De afrit bij knooppunt Stelleplas is dicht.
  • Het verkeer vanuit Middelburg (A58) kan in de nacht van 16 op 17 augustus 2016 (20.00-05.00 uur) niet richting Terneuzen/ Vlissingen-Oost. De afrit bij knooppunt Stelleplas is dicht.
  • Het verkeer vanuit Terneuzen/Vlissingen-Oost/Lewedorp en ‘s-Heerenhoek kan in de avond van 17 augustus 2016 (van 20.00 tot ongeveer 23.30 uur) niet de A58 op richting Middelburg. De oprit bij knooppunt Stelleplas is dicht.
  • Het verkeer vanuit Middelburg (A58) kan in de nacht van 17 op 18 augustus 2016 (van ongeveer 23.30 tot 03.00 uur) niet richting Heinkenszand/ ‘s-Heer Arendskerke/ Lewedorp. De afrit bij Afrit 36 (afslag Heinkenszand) is dicht.

Automobilisten moeten rekening houden met een paar minuten extra reistijd.

Werkzaamheden

De Sloeweg (N62) is sinds 30 juni 2016 volledig open voor het verkeer. De komende maanden zijn er afrondende werkzaamheden.

In nacht van 16 op 17 augustus 2016 wordt een oneffenheid in het asfalt van de Sloeweg hersteld. Daarnaast zijn er werkzaamheden aan de wegbermen. In de nacht van 17 op 18 augustus 2016 worden als eerste de tijdelijke lichtmasten verwijderd bij het knooppunt Stelleplas, vervolgens die bij Afrit 36 bij Heinkenszand verwijderd. Bij slecht weer en/of onvoorziene omstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met de projectorganisatie Sloeweg: 0118-63 1245 en[email protected]. Op de website www.zeeland.nl/sloeweg vindt u actuele informatie over de werkzaamheden.

Lees ook:Nachtelijke afsluiting A58!
Lees ook:A58 dicht!
Lees ook:Sloeweg nacht dicht!
Lees ook:Werkzaamheden Sloeweg!
Lees ook:Afslag Sloeweg richting Lewedorp dicht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>