Nationale Sportweek!

KRUININGEN – De Nationale Sportweek vindt dit jaar voor het eerst plaats in het najaar, van 17 tot en met  25 september. Het doel van dit landelijke sportevenement is om extra aandacht te vragen voor sport en bewegen. Het laat zien hoe leuk sporten is, maar het leert je ook hoe gezond bewegen is! “Natuurlijk doen wij daar in Reimerswaal ook aan mee”, aldus een gemeentewoordvoerder van Reimerswaal. “Wij roepen alle bedrijven, scholen, sportverenigingen en andere organisaties op om iets sportiefs te organiseren. Op deze manier proberen wij er samen een hele leuke, sportieve week van te maken voor jong en oud!

Denkt u vooral niet te moeilijk! Een basisschool kan eenmalig haar pauze verlengen of een leuke clinic (laten) organiseren. Een sportvereniging kan de ouders een keer mee laten sporten, haar lessen open stellen of een toernooitje organiseren. Bedrijven kunnen een keer een wandelende lunch organiseren, een sportief uitje (evt. met partner!) of misschien een sportieve open dag?! Maar ook zorginstellingen kunnen voor hun doelgroep een leuke sportief uitje organiseren! Beweegt uw instelling ook mee?!

Mocht u hulp nodig hebben bij de organisatie van een evenement, dan horen we graag van u. Als u een activiteit organiseert dan kunt u deze bij ons aanmelden vóór 20 augustus a.s. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Jordan van Langevelde, mail; [email protected] of bel; 0113 – 395371. ”

Lees ook:Nationale Sportweek
Lees ook:Nationale sportweek!
Lees ook:Wilt u ook deelnemen aan Vitaal Reimerswaal?
Lees ook:Fietstocht!
Lees ook:Zaalvoetbaltoernooi!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>