Ook vuurwerk tijdens Goese kermis!

GOES – De Goese kermis is van vrijdag 12 augustus tot en met donderdag 18 augustus. De kermis vindt plaats op de Grote Markt, Zusterstraat, Singelstraat (rond de kerk) en het parkeerterrein Koepoort. De kermis in Goes is de grootste in Zeeland. Er zijn dan ook weer veel verschillende attracties te vinden.

Mosseldag en vuurwerk

Op dinsdag is het mosseldag en kunt u de gehele dag voor een aantrekkelijke prijs mossels kopen. Op woensdagavond vindt vanaf 22.15 uur de vuurwerkshow plaats. Het vuurwerk wordt afgestoken vanaf een ponton in de Weststingel.

Openingstijden kermis

De kermis is geopend van 12.00 tot 00.00 uur met uitzondering van vrijdag 12 augustus van 15.00 tot 00.00 uur en zondag 14 augustus van 14.00 tot 00.00 uur en op zaterdag 13 augustus van 10.00 tot 00.00 uur.

Afsluitingen door kermis

Omdat een deel van de kermis op de Grote Markt plaat vindt, wordt de weekmarkt op zaterdag 13 en dinsdag 16 augustus verplaatst naar het parkeerterrein aan de Oostwal in Goes. Op deze dagen kan er dus niet geparkeerd worden op het parkeerterrein aan de Oostwal. De parkeerplaatsen op het gedeelte van de Heernisseweg tussen de Oostsingel en de Anjelierstraat worden tijdens de weekmarkt aangewezen als gehandicaptenparkeerplaatsen.

Lees ook:Gezellige Goese kermis!
Lees ook:Goese kermis begint
Lees ook:Goese markt verplaatst vanwege kermis!
Lees ook:Goese kermis!
Lees ook:Goese markt verhuist tijdelijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>