Zomer gaat vrolijk verder!

MIDDELBURG – De zomer gaat vrolijk verder… En hoe?!? Het is heerlijk, warm weer en veel Zeeuwen en toeristen genieten ervan. Lekker naar het strand, in de tuin, of heerlijk eten op een terras. Ook in de rest van het land is het genieten van het fraaie zomerweer.

Foto: Piet van der Voort

Lees ook:Zomer tip (6): Dagje naar het Zeeuwse strand!
Lees ook:Voorjaartip (1): Wroeten in de tuin!
Lees ook:Geniet van de zomer!
Lees ook:In het Hof van Zoutelande!
Lees ook:Zomers thuiswerken?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>