Open monumentendag op Walcheren!

DOMBURG - Middelburg, Vlissingen en Veere doen samen mee aan deze Nationale Open Monumentendag op zaterdag 10 september. De deuren van een groot aantal monumenten op Walcheren zijn tussen 10.00 en 17.00 geopend. De deelnemende monumenten zijn ook opgenomen in een brochure die u kunt downloaden via onze website of ophalen in de diverse gemeentehuizen of bij de VVV-kantoren op Walcheren.

Dit jaar bestaat Open Monumentendag 30 jaar en staat in het teken van ‘Iconen en Symbolen’. Hiermee wordt verwezen naar beelden en tekens met een bijzondere extra betekenis, die zichzelf overstijgt. In monumenten zie je ze overal: van binnen en van buiten, in ornamenten, in reliëfs en in schilderingen. Monumenten zelf kunnen ook iconische waarde hebben in het landschap of in de stad, zoals kerktorens, molens, stadhuizen of kastelen.

Te downloaden:

 

Lees ook:Open Monumentendag!
Lees ook:Open Monumentendag ook in Westkapelle
Lees ook:Open Monumentendag!
Lees ook:Open Monumentendag Walcheren!
Lees ook:Gemeentearchief Vlissingen doet mee aan Open Monumentendag…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>