Overeenkomst Hulst & De Bourdondiër!

HULST – De gemeente Hulst en horecabedrijf De Bourgondiër in  Absdale tekenen woensdag 7 september een overeenkomst over de uitbreiding van het bedrijf. De Bourgondiër krijgt tien bowlingbanen. Daarnaast worden er twintig camperplaatsen aangelegd.

In deze overeenkomst leggen De Bourgondiër en de gemeente Hulst de onderlinge afspraken vast over de ontwikkelingen op het perceel gelegen aan de Tolweg 109 te Absdale.

Om de ontwikkeling mogelijk te maken, is een wijziging van het bestemmingsplan nodig. Het college van burgemeester en wethouders ziet de ontwikkelingen van De Bourgondiër als een mooie aanvulling op het toeristisch en recreatieve aanbod binnen de gemeente en een mooie slecht weer voorziening. Het college is daarom bereid medewerking te verlenen aan de benodigde wijzigingen van het bestemmingsplan.

De procedures voor de wijziging van het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning worden na de ondertekening opgestart. Het streven is om het bestemmingsplan in december 2016 door de gemeenteraad te laten vaststellen. De start van de bouw van de bowlingbaan is voorzien in de loop van 2017.
Achter op het terrein ligt een overloopterrein met extra parkeerplaatsen. Dit terrein kan al eerder worden gebruikt als camperplaats.

Ondertekening

De overeenkomst wordt op woensdag 7 september 2016 om 13.30 uur ondertekend bij De Bourgondiër te Absdale. Namens de gemeente Hulst ondertekent Burgemeester Jan-Frans Mulder de overeenkomst en namens De Bourgondiër is dat eigenaar Edwin Verstraete.

Lees ook:ALDI Hulst verhuist!
Lees ook:Het voedselbos van Graauw!
Lees ook:Realisatie voedselbos Graauw!
Lees ook:Buurtbewoners Hulst niet blij met komst appartementen Emergis!
Lees ook:Werkzaamheden N258!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>