KvK Dag van de Innovatie!

MIDDELBURG – Ook Zeeuwse ondernemers gaan donderdag 29 september op de jaarlijkse KvK Dag van de Innovatie aan de slag met de zeven nieuwe gouden regels voor innovatie. Google laat er de fijne kneepjes zien van online zakendoen. Talloze ondernemers uit de regio presenteren hun noviteiten en studenten lossen prangende vragen op van ondernemers. Als klap op de vuurpijl presenteert de Kamer van Koophandel om 18.00 uur de meest innovatieve mkb-bedrijven uit de regio.

De Dag van de Innovatie, die begint om 14.30 uur en duurt tot 19.00 uur, vindt plaats in de Broodfabriek in Rijswijk. Op het innovatieplein vindt er ook The Expert Den plaats, waarin ondernemers ter plaatse tips krijgen aangereikt van bekende ondernemers en experts. De Dag van de Innovatie is een ontmoetingsplaats, waar ervaren en minder ervaren innovatieve ondernemers elkaar ontmoeten en van elkaar kunnen leren.

Presentatie meest innovatieve mkb
Om 18.00 uur worden de meest innovatieve mkb-bedrijven uit de regio gepresenteerd. Deze bedrijven weten op 29 september welke plaats zij in 11e editie van de MKB Innovatie Top 100,  de innovatie-etalage van de Kamer van Koophandel, hebben veroverd. De KvK organiseert voor de tweede maal deze Dag van de Innovatie, die tegelijkertijd op vijf locaties in het land plaatsvindt. Vorig jaar namen er bijna 2.500 ondernemers aan deel.

 

Lees ook:MKB Innovatie Top 100
Lees ook:Dag van de Innovatie!
Lees ook:Met succes bedrijf starten in Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Winnaar 10e MKB Innovatie Top 100 van de KvK!
Lees ook:Week van de Financiering!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>