Omoda winnaar Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar 2016!

VLISSINGEN - Tijdens een spannende finale in de Zeeland Business netwerkbijeenkomst is Omoda afgelopen maandag tijdens Film by the Sea in Vlissingen als winnaar uit de bus gekomen van het Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award 2016. De jury gaf aan een buitengewoon moeilijke keuze te hebben gemaakt. Uiteindelijk gaf het vergaande innovatieve karakter van Omoda de doorslag.

Na de drie finalisten te hebben geïntroduceerd tijdens de avond met bedrijfsfilmpjes en met interviews was duidelijk waarom Hanse Staalbouw, Omoda schoenen en Transport- en Containerbedrijf Wielemaker met recht de drie finalisten van de Award 2016 waren geworden. Er kan echter maar één winnaar zijn. Hoewel alle drie de bedrijven sterk naar voren kwamen in het juryberaard bleek Omoda schoenen toch de ultieme winnaar van deze award met het prijzenpakket. Dit pakket bestaat uit de originele Zeeuwse Stik gemaakt door kunstenares Caroline de Ligt, publiciteit door Zeeland Business, een fiscale check up door Baker Tilly Berk en bioscoopreclame in CineCity.

De bekendmaking van de winnaar is te bekijken in de video op www.zeelandbusiness.nl/zfvhja2016.

Omdat Zeeuwse Familiebedrijven sinds jaar en dag fundamenteel belangrijk zijn voor de Zeeuwse economie heeft Zeeland Business samen met accountantskantoor Baker Tilly Berk twee jaar geleden de award ‘Familiebedrijf van het Jaar’ ingesteld. Sinds vorig jaar is de samenwerking uitgebreid met aanvullende partners, de Zeeuwse Rabobanken, en de organisatie van Film by the Sea.

Lees ook:Finalisten bekend voor Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar!
Lees ook:Finalisten Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar
Lees ook:Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar
Lees ook:Jury bekend voor Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award 2017
Lees ook:Sinkegroep Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>