Wielrenner rijdt jongen omver! UPDATE

SAS VAN GENT- De politie doet onderzoek naar een botsing tussen een wielrenner en een 12-jarige fietser uit Sas van Gent. De jongen zou vorige week dinsdag op de Westkade door de wielrenner omver zijn gereden. “Inmiddels is er ook een signalement van de wielrenner bekend”, meldt een politiewoordvoerder vandaag, een week na het incident.

De jongen reed tussen 7.15 uur en 7.30 uur op het fietspad aan de Westkade. De wielrenner reed het slachtoffer van achteren aan en ging er vervolgens vandoor. De jongen liet hij gewond achter. Ook zijn fiets zijn raakte beschadigd.

Signalement

Het slachtoffer heeft kunnen zien dat de wielrenner een blanke man van rond de 40 jaar betrof. Hij droeg zwarte wielrennerskleding: een zwarte korte broek en een zwart shirt met korte mouwen, ook droeg hij een wit-zwarte helm. Hij sprak Nederlands zonder opvallend accent.

Getuigen

De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 -1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Lees ook:Wielrenner rijdt jongen omver!
Lees ook:Fietsster valt bij poging straatroof
Lees ook:Jongen (13) beroofd!
Lees ook:Jongen wil pitbike stelen!
Lees ook:Politie zoekt mogelijke puberlokker Poortvliet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>