SVRZ Ter Valcke wint de CZ – verwenzorgprijs: Buren en cliënten samen aan de pannenkoeken!

GOES – SVRZ Ter Valcke wint de CZ – verwenzorgprijs:  Buren en cliënten gaan samen aan de pannenkoeken! Het thema van de verwenzorgdag van 2016 is `Heb lief, heb lef, doe goed en vertel erover`. We zijn trots op locatie Ter Valcke en op onze keuken en daar willen we onze buren graag van mee laten genieten. We hebben een idee ingediend om bewoners van De Horst kennis te laten maken met ter Valcke Het leek ons leuk om dit onder het genot van een pannenkoekmaaltijd te doen. Wij zijn heel blij dat we deze prijs hebben gewonnen. Daarmee kunnen de bewoners van De Horst en de cliënten van SVRZ op 20 september van 11.30 tot 13.30 kennis maken en genieten van soep, vers gebakken pannenkoeken en schepijs in het restaurant van Ter Valcke. Want, wie goed doet, goed ontmoet.

Om dit te realiseren zijn er veel vrijwilligers die komen helpen pannenkoeken bakken.

CZ – verwenzorgprijs

Elk jaar doet het CZ Fonds 40 verwenzorgdagen cadeau aan zorginstellingen in Nederland. Het doel hiervan is aandacht geven aan al het goede binnen de zorg.

Wanneer

De cliënten van SVRZ Ter Valcke en de bewoners van De Horst worden verwacht vanaf 11.30 en het duurt tot ongeveer 13.30. Restaurant Ter Valcke, Louise de Colignylaan 2, 4461 SP Goes.

Over SVRZ

SVRZ Ter Valcke is een centrum voor zorg en revalidatie van SVRZ.

SVRZ is een zorgorganisatie in Zeeland met, verspreid over de provincie, drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen, thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van ouderenzorg, van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot zorg Thuis. Daarnaast bent u ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bij SVRZ aan het juiste adres.

Lees ook:Artsen Oekraïne bezoeken SVRZ in Goes!
Lees ook:Kerstmarkt in SVRZ Ter Valcke
Lees ook:Jong en oud smullen samen pannenkoeken!
Lees ook:NL Doet: Ook Ter Valcke doet mee!
Lees ook:Kerstmarkt in SVRZ Ter Valcke!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>