Zeeland verovert Den Haag!

MIDDELBURG –  Zeeland werkt vanaf donderdag 15 september anuit een ambassade in Den Haag. In het kader van het jaarlijkse Prinsjesfestival vraagt de (grens)provincie vanuit perscentrum Nieuwspoort aandacht voor Zeeuwse zaken.

Officiële opening

Donderdag 15 september wordt de ambassade officieel geopend door de CdK Han Polman, zijn ambtsgenoot van Zuid-Holland Jaap Smit en de burgemeester van Den Haag Jozias van Aartsen. In de ambassade worden vervolgens, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat,  vijf dagen lang,  allerlei ontmoetingen ( formele en informele), seminars en evenementen gehouden. Georganiseerd door allerlei overheden, bedrijven en organisaties vanuit Zeeland. Doelstelling is de rest van Nederland te laten weten dat Zeeland land in zee is met daardoor onbegrensde mogelijkheden.

Programma

Nieuwspoort is de komende dagen een stukje Zeeland in Den Haag. Er zijn gesprekken over grensoverschrijdende arbeid, excellent onderwijs, smart delta resources, de nieuwe Michiel Adriaanszoon de Ruyterkazerne en de Zuid-Westelijke Delta. Genodigden krijgen diverse Zeeuwse zilte zaligheden en bolussen aangeboden en op zaterdagavond wordt er Zeeuws bier geschonken.

Kijk op www.zeeland.nl/prinsjesfestival voor meer informatie.

Lees ook:Franca Treur opent als “prinsjesdichter” het Prinsjesfestival!
Lees ook:Zeeuwse Handelsmissie in Den Haag!
Lees ook:Symposium Den Haag over grensoverschrijdende arbeidsmarkt!
Lees ook:Zeeland betrokken bij Prinsjesfestival 2016!
Lees ook:Zeeland op Prinsjesfestival! + FILM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>