Topfilms tijdens slotweekeinde Film by the Sea!

VLISSINGEN – Het Slotfeest van Film by the Sea in het Vlissingse CineCity, vindt vanavond, zaterdag 17 september plaats, elk jaar weer een spetterende afsluiting van de festivalweek. Deze avond belooft het dat zeker ook te worden, want we hebben maar liefst víer slotfilms én de band Liptease, bekend van Holland’s Got Talent!Tickets voor het Slotfeest kosten €15. Dit is inclusief een van de vier Slotfilms naar keuze, het optreden van Liptease én een consumptie.

SLOTFILM

HELL OR HIGH WATER

Regisseur: David Mackenzie
Cast: Ben Foster, Chris Pine, Jeff BridgesToby is een gescheiden vader en zijn broer Tanner is een ex-gedetineerde. Beiden zijn in armoede opgegroeid op een veeboerderij in West-Texas. Als de bank beslag wil leggen op de familieboerderij komt Toby erachter dat er olie op hun land zit. Ze besluiten alle filialen van de bank te beroven om zo de schulden terug te kunnen betalen. Alles gaat goed totdat ze op de radar komen van Texas Ranger Marcus en zijn half-Indiaanse partner Alberto. ‘The Dude’ Jeff Bridges, Chris Pine en Ben Foster schitteren.
KOOP HIER TICKETS VOOR VANAVOND 21.00 UUR

SLOTFILM

THE INFILTRATOR

Regisseur: Brad Furman
Cast: Bryan Cranston, John Leguizamo, Benjamin Bratt, Joseph Gilgun, Jason Isaacs, Diane Kruger, Amy Ryan, Elena AnayaWe ontmoeten Robert Mazur (Breaking Bad-acteur Bryan Cranston) in 1985, een Amerikaanse special agent die regelmatig drugsrunners uit Pablo Escobar’s kartel oppakt. Als hij zich realiseert dat dit slechts druppels op de gloeiende plaat zijn, besluit hij tot een andere strategie, namelijk om niet achter de drugs maar achter het geld aan te gaan. Mazur gaat vervolgens undercover als Bob Musella, een flamboyante businessman die zaken doet met gerespecteerde, internationale bankiers. Zo komt hij langzaamaan in contact en raakt hij zelfs bevriend met de hoogste bazen in het kartel die graag zien dat hun drugsgeld wordt witgewassen.
KOOP HIER TICKETS VOOR VANAVOND 20.45 UUR

SLOTFILM

SULLY

Op 15 januari 2009 kon de wereld een wonder aanschouwen op de Hudson rivier. Gezagvoerder Chesley “Sully” Sullenberger (Tom Hanks) maakte met zijn haperende vliegtuig een noodlanding op de ijskoude rivier, waarmee de levens van 155 mensen aan boord gered werden. Waar Sully door het publiek en de media geprezen werd om zijn prestatie, ontvouwde zich op de achtergrond echter een onderzoek dat zijn reputatie en carrière dreigde te verwoesten.
KOOP HIER TICKETS VOOR VANAVOND 21.00 UUR

SLOTFILM

BRIDGET JONES’S BABY

Regisseur: Sharon Maguire
Cast: Renee Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey, Jim Broadbent, Gemma Jones, Emma ThompsonIn deze derde Bridget Jones-film blijkt Bridget onverwachts in verwachting te zijn. ‘En ze leefden nog lang en gelukkig‘ blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones (Zellweger). Na haar break-up met Mark Darcy (Firth) is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma en brengt veel tijd door met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan…Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack (Dempsey) en haar liefdesleven staat weer op z’n kop. Deze man heeft alles wat de Britse Darcy mist. Geheel ongepland blijkt Bridget in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is…
KOOP HIER TICKETS VOOR VANAVOND 20.45 UUR IN CCXL

OPTREDEN OP SLOTFEEST

LIPTEASE

Zoet en zuiver, maar ook pittig als een oogappeltje. Stoer, stug en geolied als een V8 Blok.De niet te evenaren live performance die de suikerspinnen en vetkuiven van Liptease weten neer te zetten, is bekend bij velen. Mede bekend van het televisieprogramma Holland’s Got Talent heeft Liptease laten zien dat door een mix van “gewone” analoge instrumenten de livemuziek van Liptease puur en uitdagend is.Al jaren werkt de band naar het niveau waarop ze nu zitten. Een mix van een ongezonde basis grootheidswaanzin van een 80’s metalband en de subtiliteit van triangle speler zorgt voor een spontane en oprechte club toonzetters! Met een band als Liptease haal je niet alleen muzikale klanken in huis maar zorgt het ook voor een goede sfeer, een overcomplete show en het oogrokt de hoogste noot op je hoornvlies!Afstoffen die dansschoenen, stomen die jurk, verplaatsen die afspraak, een keer een ander avondje plezier met je vrienden, want Liptease is coming to town.
KOOP TICKETS VOOR HET OPTREDEN VAN LIPTEASE (€6,50)

LAATSTE ZONDAG: 50 TOPFILMS!

Op de laatste zondag van het festival draaien we een deel van het programma nog een keer. Ook de onderstaande twee films die vrijdagavond in de prijzen vielen tijdens de Award Ceremony zijn op zondag nog te bekijken.

WINNAAR VAN DE DIORAPTHE FILM EN LITERATUURCOMPETITIE

ORIGINAL BLISS

Regisseur: Sven Taddicken
Cast: Martina Gedeck, Ulrich Tukur, Johannes KrischWanhopig gevangen in een falend huwelijk, denkt Helene de sleutel tot haar bevrijding te vinden in de vorm van de gevierde psycholoog Eduard E. Gluck die ze in Hamburg gaat opzoeken. Bij hun ontmoeting voelen Helene en Eduard zich meteen tot elkaar aangetrokken. De charismatische Gluck blijkt echter tegen zijn eigen demonen te moeten vechten. Zijn de twee in het begin nog aarzelend, al snel komen Helene en Eduard steeds dichter tot elkaar. En beiden geven zichzelf over aan een wereld waarin liefde een beloftenis inhoudt voor een gelukkige toekomst.
KOOP HIER TICKETS VOOR ZONDAG 19.00 UUR

WINNAAR VAN LE PRIX TV5MONDE

JUSTE LA FIN DU MONDE

Regisseur: Xavier Dolan
Cast: Nathalie Baye, Vincent Cassel, Marion Cotillard, Léa SeydouxNa twaalf jaar keert de jonge schrijver Louis terug naar huis omdat hij zijn familie wil vertellen dat hij stervende is. Wanneer hij nog maar de deur binnenstapt, laaien de oude spanningen weer op en de terugkeer van de verloren zoon leidt tot gekibbel en ruzies. Louis staat vervolgens voor het dilemma zijn familie de waarheid te vertellen of hen in bescherming te nemen.
KOOP HIER TICKETS VOOR ZONDAG 13.45 UUR
 Bron: CineCity

Lees ook:Bijna Wonderstroom
Lees ook:Filmfestival Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Film by the Sea: Spijkerbroekenpremière met De President!
Lees ook:Open dag Omroep Zeeland bijna vol!
Lees ook:Zomer tip (10): Film by the Sea!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>