Gemeentewinkel gesloten!

HULST – De gemeentewinkel van Hulst is zaterdag 8 oktober gesloten. Deze dag vinden in de gemeentewinkel noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden van de computersystemen plaats. Maandag 10 oktober is de gemeentewinkel weer gewoon geopend.

Tijdens de werkzaamheden aan de computersystemen op zaterdag 8 oktober 2016 is de digitale dienstverlening gewoon beschikbaar. Het is op deze dag mogelijk bijvoorbeeld digitale formulieren te downloaden.

Lees ook:Gemeentewinkel gesloten!
Lees ook:Gemeentewinkel gesloten in vakantieperiode!
Lees ook:Gemeentewinkel zaterdags gesloten in vakantieperiode
Lees ook:Gemeentewinkel zaterdags gesloten in vakantieperiode
Lees ook:Servicepunt Kloosterzande gesloten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>