Informatieavond pleegzorg Juvent Schouwen-Duiveland!

ZIERIKZEE - Juvent houdt donderdag 20 oktober een informatieavond Pleegzorg in de gemeente Schouwen-Duiveland. Iedereen die het pleegouderschap overweegt en meer informatie wilt is welkom van 20.00 tot 22.00 uur in het Gemeentehuis, Laan van St Hilaire 2 in Zierikzee.

In de Gemeente Schouwen – Duiveland zijn er binnen Juvent zo’n 40 pleeggezinnen. Enkele van deze gezinnen hebben momenteel géén plaatsing. Dat gebeurt soms, als er geen passende match is tussen een pleeggezin en een kind. Ieder kind is immers uniek en verdient een veilige en stabiele opvoedplek! Dat betekent soms dat een kind geplaatst wordt in een andere gemeente, waardoor het zijn vertrouwende omgeving moet verlaten. Uitbreiding van het pleegouderbestand is daarom van groot belang, ook in de regio Schouwen-Duiveland!

Programma
- Ontvangst vanaf 19.45 uur met thee en koffie
- Uitleg door ervaren pleegoudertrainers
- Ervaringsverhalen van pleegouders
- Uitgebreide mogelijkheid tot stellen van vragen

Meer informatie
Voor vragen of meer informatie kijkt u op www.juvent.nlof kunt u bellen naar (0118) – 632855. Aanmelden voor deze avond kan via mail naar [email protected]. Na ontvangst sturen we u een bevestiging en het volledige programma.

Lees ook:Informatieavond pleegzorg Juvent Zierikzee
Lees ook:Informatieavond pleegzorg Juvent Middelburg!
Lees ook:Informatieavond pleegzorg Juvent Terneuzen!
Lees ook:Informatieavond pleegzorg Juvent Hulst!
Lees ook:Informatieavond pleegzorg Juvent Goes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>