Grof afval!

KAPELLE = De grof afvalroute wordt twee keer per jaar gereden in de gemeente Kapelle. De eerstvolgende keer is op dinsdag 11 oktober 2016. Aanmelden van grof afval kan bij de ZRD afdeling Klantenservice tot maandag  10 oktober, 12.00 uur, tel. 0900 – 44 33 333.

De grof afvalroute is alleen bestemd voor huishoudelijk afval. We nemen geen bedrijfsafval mee. Ook kunnen we niet alle afvalfracties meenemen. Wat we bijvoorbeeld wel meenemen is REST-afval, koelkasten en vriezers, overig wit-en bruingoed, tuinafval, metalen, hout, meubels. Het hout en tuinafval moet wel gebundeld aangeboden worden. Wat we niet meenemen is o.a. grond, puin, bouw- en sloopafval, glas, asbest en Klein Chemisch Afval (KCA).

Uw grof afval wordt niet allemaal gratis meegenomen. De eerste kubieke meter is wel gratis, maar voor iedere extra kubieke meter wordt een tarief van € 12,– in rekening gebracht. De kosten moeten bij het ophalen met de chauffeur worden afgerekend.

Het afval dient om 7.00 uur aan de weg te staan. LET OP: indien u meer aanbiedt dan 1 m³ dient u thuis te zijn om de kosten te verrekenen.
De chauffeur bepaalt hoeveel kubieke meter afval u aanbiedt.

Overigens kunnen particulieren hun grof huishoudelijk afval natuurlijk gratis zes dagen per week, dus ook op zaterdag, inleveren op de Milieustraat van het O.L.A.Z. aan de Dijkwelseweg 1A. Ook klein chemisch afval kan daar worden ingeleverd.
Openingstijden: door de week van 10.00 tot 12.00 uur, op zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur.

Lees ook:Inzamelen grof afval
Lees ook:Betalen voor ophalen grof huishoudelijk afval!
Lees ook:Digitaal aanmelden grofvuilroute gemeente Reimerswaal!
Lees ook:Online aanmelden grofvuilroute!
Lees ook:Andere grof vuil inzameling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>