Matchtafels bij DOK41

VLISSINGEN – De wereld wordt steeds slimmer, technologie staat niet stil en de manier waarop bedrijven samenwerken verandert. Daarom houdt Kenniswerf Zeeland samen met DELTA weer de Matchtafels op maandag 17 november.
Tijdens de bijeenkomst worden innovatieve thema’s gepresenteerd in de vorm van pitches. Na deze pitches maakt u een keuze bij welk thema u aansluit voor een verdere verdieping en een mogelijke start van een samenwerking met DELTA. In subgroepen worden ideeën verder uitgewerkt. Ook worden concrete afspraken gemaakt om de thema’s verder vorm te geven en/of kunt u hiervoor uw netwerk inzetten.

Matchtafels

U kunt meedenken over of meewerken aan thema’s, waarin u de mogelijkheid krijgt om met input van DELTA nieuwe business te ontwikkelen. DELTA heeft een groot aantal producten en diensten die gericht zijn op de Zeeuwse markt.
Door slim om te gaan met data, informatie of functionaliteiten kunnen nieuwe diensten gecreëerd worden. Diensten die door u als ondernemer zélf op de markt kunnen worden gezet.

Locatie en aanmelden

  • De bijeenkomst vindt plaats bij DOK41 (PZEM zaal), Edisonweg 41b in Vlissingen. Inloop is vanaf 14.30 uur;
  • Aanmelden is vereist en kan tot en met 10 november 2016 via het aanmeldformulier.

Lees ook:Bijeenkomst Cultuur & bezuinigingen!
Lees ook:Voorgenomen overname van Caiway door EQT
Lees ook:Vlaams Nederlandse Delta conferentie!
Lees ook:Inkopen en aanbesteden gemeente Vlissingen!
Lees ook:Ondernemers praten over toekomst winkelstructuur!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>