Automobilist rijdt bromfietsster aan en rijdt door!

KOUDEKERKE – Op de kruising van de Middelburgse Breeweg met de Braamweg was zaterdag een ongeval tussen een personenauto en een bromfietsster.

De aanrijding gebeurde rond 5.30 uur. Een 22-jarige vrouw uit Biggekerke reed op haar snorfiets over de Breeweg richting haar woonplaats. Op de kruising met de Braamweg reed een personenauto haar tegemoet. Ze raakte door de verlichting van deze auto verblind en stapte onmiddellijk af. Vervolgens werd ze door de auto geschept en viel op de grond.

Grove aanrijding

De automobilist is na het ongeval – zonder te stoppen – hard weggereden. Het slachtoffer is naar huis gelopen en heeft de politie gebeld. De politie stelt een onderzoek in naar deze grove aanrijding en is op zoek naar de personenauto en de bestuurder.

Donkerkleurig oud model Volkswagen Caddy?

De veroorzaker reed vermoedelijk in een donkerkleurig oud model Volkswagen Caddy. De auto heeft ongetwijfeld schade aan de linker voorzijde. Ook is de buitenspiegel en de voorruit vernield. Hebt u informatie over deze auto of de automobilist óf bent uzelf de bestuurder geweest? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Zaaknummer: 2016267152.

Lees ook:Vrachtwagen geramd!
Lees ook:Doorrijdende ongelukveroorzaker gezocht…
Lees ook:Aanrijding!
Lees ook:Doorrijden na aanrijding!
Lees ook:Man overreden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>