HEERLIJK10Daagse: 10e editie met recordaantal toprestaurants!

VLISSINGEN - De HEERLIJK10Daagse is niet meer weg te denken…. De ene editie is nog niet voorbij of er wordt al gevraagd naar de volgende. De aankomende HEERLIJK10Daagse is van 4 tot en met 13 november en dit is een jubileumeditie! Voor de tiende keer kan tien dagen lang voor een zeer aantrekkelijke prijs worden geluncht en gedineerd in de allerbeste restaurants van Nederland. De kortingen lopen op tot wel 50% op de vaste menuprijs. Een 3-gangenlunch heb je al voor € 22,50 en een 3-gangendiner kost slechts € 27,50. Per Michelinster geldt een toeslag van € 10,-.

De HEERLIJK10Daagse springt er als actieweek in alle opzichten bovenuit. Door HEERLIJK.nl zijn uitsluitend restaurants van grote klasse geselecteerd; voor welk restaurant ook wordt gekozen, de gast is gegarandeerd van een lunch of diner op topniveau. Tijdens de HEERLIJK10Daagse hoef je niet bang te zijn dat kliekjes worden verwerkt in het menu of dat er gesmokkeld wordt met goedkopere ingrediënten. Potentieel nieuwe gasten zijn voor restaurateurs juist een reden om een extra tandje bij te zetten. De HEERLIJK10Daagse publieksprijs is een dermate belangrijke erkenning dat de chefs en hun brigades alles uit de kast halen om deze te winnen.

Reserveer nu via www.heerlijk.nl/10daagse bij een van die vele toprestaurants!

 

Bemachtig snel een plekje bij jou in de buurt. Je kunt onder meer terecht bij: Katseveer* (Wilhelminadorp), Spuiplein 41 (Breskens), De Gevangentoren (Vlissingen), zie foto, ‘t Vlasbloemeken* (Koewacht) en Le Beau (Goes).

Lees ook:De beste restaurants 10 dagen voor een prikkie
Lees ook:Heerlijk 10-daagse!
Lees ook:Katseveer beste Zeeuwse restaurant!
Lees ook:HEERLIJK10Daagse!
Lees ook:HEERLIJK10DAAGSE: 10 dagen proeven, beleven en genieten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>